-->

SUGAR SWEET BOMBER

SUGAR SWEET BOMBER
SUGAR SWEET BOMBER































Minulý týden





jsem se rozhodla, že vyklidím svou skříň a stoleté věci rozdělím do dvou skupiny: Nosím X Nenosím a nosit určitě nebudu. 


Výsledkem tohoto amoku je tuna prodaných věcí, které ve skříni prakticky rozežrali moli. Druhým, ne tak vtipným, výsledkem je fakt, že nemám co na sebe. 


Což o to, věcí je v obchodech až až. Trpím spíše opačným problémem. Finální částka v košících je rovna bambilionu korun a duch kreditní karty v mé hlavě rezolutně hlásí ,,Ne! Radši piš diplomku a nesurfuj'''


A tak sedím, píšu, pracuju a pláču nad tím, co vše jsem prodala bez toho, abych si udělala nové ,,zásoby''. 




Stalo se to už někomu z vás?




*Last week



I decided to clean my wardrobe and divide my old clothes into two simple groups: Wear X Not to wear (or will never wear again).


The results are not so simple.


A) I sold many things I haven't been wearing for years (forever)


B) Have almost and literally nothing to wear right now


Don't get me wrong, there is no problem with buying things, I have a problem with rejecting things and taking them out of the e-cart. And I mean like major problem. 


10 things Zara, another 10 at Mango website, 5 on Topshop and Asos, etc. Final amount is like gazilion Euros so I need to stop and remove the ,,I can live without'' things. 


So now I'm sitting at home crying over spilled milk, writing this post and thinking about new things I can afford. 


Have you ever done the same thing guys?





What I'm wearing
STRADIVARIUS bomber jacket (new co.) ; LINDEX old knit from sale ; TOPSHOP old scuba miniskirt ; ASOS over the knee boots 


Advertisement